Säännöt

Noudattamalla yhteisiä sääntöjä voimme pitää hallin
meille kaikille mukavana paikkana harrastaa koiriemme kanssa!

Harjoittelijan vastuu
Hallin käyttäjä on itse vastuussa itsestään, koirastaan sekä sen mahdollisesti muille käyttäjille aiheuttamistaan vahingoista. Jokainen treenaa hallilla omalla vastuullaan.

Hallin käyttäjä sitoutuu noudattamaan hallin sääntöjä ja vastaa siitä, että tilat ovat luovutettaessa samassa kunnossa kuin vastaanotettaessa.

Hallin käyttäjä sitoutuu korvaamaan hallille tai esteille aiheuttamansa vahingot.

Halliin tulevien koirien tulee olla SKL:n määräysten mukaisesti rokotettuja.

Hallin käyttäjän tulee ilmoittaa vahingoista (toisten aiheuttamista tai omista) heti Mikolle.

Kouluttajan vastuu
Kerro treeneihin osallistuville missä koiraa tulee ulkoiluttaa ja varmista kysymällä ohjaajilta, että koirat ovat ulkoilleet ennen hallille tuloa.

Ilmoita ryhmäläisille, että käytössä on sakkomaksu, jos koira tekee tarpeensa sisätiloissa. Sakkomaksun hinta sekä tarkemmat ohjeet kohdassa Siisteys

Jos sakkomaksua ei makseta ja jos koira tekee tarpeensa sisälle toistuvasti, seuraa tästä treeni/hallipaikan menettäminen.

Huolehtii, että hallin ovi lukkiutuu koulutuksen päätyttyä.

Siisteys
Puhdista kenkäsi ja koirasi hiekasta, kurasta ja lumesta ennen halliin sisälle menoa, näin matto pysyy mahdollisimman hyvänä ja käyttökuntoisena/puhtaana.

Halliin eri kengillä kuin ulkona, näin matto säilyy puhtaampana.

Halli ja sen ympäristö on pidettävä siistinä, siivoa siis roskasi. Koirien jätökset heitetään ulkona olevaan roska-astiaan. Koirien ulkoilutus piha-alueen ulkopuolella. On suositeltavaa korjata jätökset myös tienvierustalta. Koirien ei saa antaa pissata myöskään hallin seinustalle.

Tupakointi on kielletty hallissa ja sen seinustalla. Tupakan tumpeille oma astia ulkona.

Ulkoiluta koirasi kunnolla ennen harjoituksia ja tarvittaessa harjoitusten välillä, jotta halliin ei tulisi pissa- tai kakkavahinkoja.

Koiran jätökset on siivottava välittömästi, siihen tarkoitetuilla välineillä ja aineilla. HUOM! pissa, – kakka, – ja oksennussakko 10 €. Sakko koskee kaikkia, myös pentuja. Sakko tulee maksaa Okkim Dog Oy:n tilille välittömästi. Tilinumero: FI13 1745 3000 2625 94 Viestikenttään: Pissa/kakkasakko tapahtumapvm.

Kerää hallin lattialle pudonneet makupalat pois. Vesikuppeja ei saa tuoda halliin!

Narttu, jolla on juoksuaika, voi tulla halliin juoksuhousuissa. Koira saa olla hallissa vain oman treenivuoronsa aikana.

Halli on koirien treenipaikka, ei leikkikenttä. Älä siis anna koirien juosta hallissa temmeltämässä.

Ohjeita treeneihin
Käytä harjoitellessasi keinonurmelle soveltuvia kenkiä.

Esteitä ei saa raahata, sillä rikot tekonurmen. Jos et pysty nostamaan, älä siirrä!

Palauta esteet niille varatulle paikalle.

Hallissa koiran tulee olla aina ohjaajansa hallinnassa. Pidä koirasi kytkettynä, mikäli et ole harjoitteluvuorossa. Hallissa myös häkitys mahdollisuus.

Tavoitteena on antaa koulutus- ja suoritusrauha hallissa treenaaville, pyri siis pitämään koirasi odotteluaikana hiljaisena. Hyvä vaihtoehto on pitää koira häkissä odottelemassa vuoroaan.

Käytännön vinkkejä
Valokatkaisijat ovat hallin oven vieressä (hallin puolella sisääntulon vasemmalla puolella). Kaikki valot sytytetään halliin molemmista katkaisijoista. Jos haluat vähemmän valaistusta käytä vain toista katkaisijaa.

Muista lähtiessä sammuttaa valot molemmista katkaisijoista.

Hallin ovi pidetään aina suljettuna.

Viimeinen treenaaja huolehtii että hallin ovi on kiinni ja sammuttaa valot.

Ensiaputarvikkeet löytyvät hallin seinältä ensiapukaapista.

Siivoustarvikkeet löytyvät luentotilasta ja WC:ssä on paperia

Ilmoita havaitsemistasi ongelmista sekä rikkonaisista esteistä sähköpostilla mikkoelomaa65@gmail.com